Waylon en de AVROTROS zijn eruit. Op zaterdag 3 maart wordt bekend met welk lied de zanger naar Lissabon gaat. Dat meldt de omroep. Vanaf 23 februari is de zanger dagelijks te gast in De Wereld Draait Door om een van de laatste vijf nummers te zingen, waaronder de nummer 1.

 

Bekendmaking

“De keuze van het nummer is gemaakt door de teams van Waylon en AVROTROS. Vandaag bevestigen we dat de officiële bekendmaking van het songfestivalnummer gepland staat op zaterdag 3 maart. Meer informatie hierover volgt binnenkort,” meldt de omroep.

“Vanaf vrijdag 23 februari is Waylon vijf dagen achter elkaar te gast bij De Wereld Draait Door. Hij zingt bij elk bezoek een nieuw lied dat behoort tot de laatste vijf songs waaruit de uiteindelijke keuze is gemaakt. Dit betekent dat Waylon op een van deze avonden het gekozen songfestivallied al ten gehore brengt. Maar op welke avond, dat blijft de grote vraag!”

Over de exacte details van de bekendmaking wordt later meer verteld. Eerder werd in de media 10 maart als datum voor de bekendmaking genoemd.