Inmiddels is het alweer een flink aantal weken geleden sinds de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2017, waarin OG3NE op een respectabele 11e plek eindigde. Nu duidelijk is dat Nederland er volgend jaar natuurlijk gewoon weer bij is, is de vraag: wie moet Nederland volgend jaar vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival? De komende drie weken passeren op onze site tweemaal per dag de mogelijke opties de revue. Vandaag: Chef’Special.

Volledige naam: Chef’Special

Grootste hitIn Your Arms (nr. 20 in de Top 40 (28 weken), nr. 17 in de Single Top 100, 24.3 miljoen streams op Spotify, 2x platina)

Chef’Special is een band uit Haarlem. In hun beginjaren werden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en speelden ze een heel seizoen wekelijks in De Wereld Draait Door. Het grootste succes volgde in 2014, toen de single In Your Arms de hitlijsten inschoot en nu al 24.3 miljoen keer gestreamd is op Spotify! Ook dat album, Passing Through, deed het goed, met een eerste positie in de Album Top 100, waar het 61 weken in stond. Het meest recente album uit 2017, Amigo, staat al 18 weken in de lijst. Daarvan heeft ook Try Again de charts bereikt. Chef’Special maakt hits, en zou dus perfect zijn voor het Songfestival…

 

https://www.youtube.com/watch?v=9txfpUhG_bw