U kunt contact met ons opnemen via twee e-mailadressen, een contactformulier of social media. Let daarbij op dat dit geen officiële website is, en de site dus op geen enkele manier gelinkt is met de betrokken organisaties van het Nationaal Songfestival, Junior (Eurovisie) Songfestival of het Eurovisie Songfestival. Vragen hierover kunnen dus niet worden beantwoord en je kunt je ook niet via ons inschrijven voor deelname aan het festival.

Persberichten
Persberichten of nieuwstips met betrekking tot het Eurovisie Songfestival, de nationale selectieprocedure van deelnemende landen, het Junior Songfestival en aan het Songfestival gerelateerde events kunnen worden verstuurd naar [email protected].

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zullen uw e-mail lezen en zo spoedig mogelijk reageren. U kunt contact met dit e-mailadres opnemen voor:

  • vragen of opmerkingen over de website;
  • klachten met betrekking tot de inhoud (redactionele content en door bezoekers geplaatste reacties) of het functioneren van de website;
  • klachten met betrekking tot advertenties of links getoond op de website;
  • aanvraag gratis promotie (goede doelen) in de vorm van een banner of advertorial;
  • informatieaanvraag adverteren op Songfestivalvisie.

Neem contact met ons op

12 + 9 =